Meningen - OKRA - SKW-Centrum

Okra
St-Katelijne-Waver Centrum
Ga naar de inhoud

Meningen

17
topics

Manu
zaterdag 20 apr 2024
19/04/24 - Wij hebben zonet ons Paasdiner achter de rug. Het was een aangename namiddag. We hebben genoten van het 6-gangen menu, ons aangeboden door onze vaste traiteur Time out Sportsbar
Manu
zondag 24 maa 2024
22/03/24 - Wij hadden het komisch duo "De Lachende Banaan" uitgenodigd op op te treden op onze ledenbijeenkomst. Het was meer liedjes zingen dan sketches. Kortom wij hadden gedacht dat we meer zouden lachen. De zanger had problemen met de hoge en de lage noten, waarschijnlijk was hij niet top. Kortom ondanks de lovende kritieken bij andere trefpunten, viel het voor onze mensen een beetje tegen. Spijtig.
RENE VAN NOTEN
maandag 19 feb 2024
bingo 16/2/2024
voor de eerste keer een warme maaltijd : vidéke en frit waren uitstekend van kwaliteit
en natuurlijk ook de appeltaart. Natuurlijk hierdoor veel werk voor de vrijwilligers die zich de hele dag hiervoor ingezet hebben. Vrijwilligers voor opdienen van drank moeten we verder blijven zoeken en misschien lezen sommige leden dit artikel en is men hierdoor geïnteresseerd: zo ja, neem kontakt met onze voorzitter Manu.
Marie-Jose
vrijdag 16 feb 2024
De bingo namiddag was top. De lekkere maaltijd was meer dan top. Chapeau voor de koks. Het was genieten!
Manu
dinsdag 30 jan 2024
19/01/24 - Onze nieuwjaarsreceptie met een optreden van Barbara Dex was een echt succes. Iedereen was tevreden, niet alleen van het optreden, maar ook van de uitgebreide receptie achteraf. Het was de eerste maal dat we naast de 3 parochiezalen ook de kerk hadden afgehuurd.
Tegelijkertijd hebben wij ons project opgestart om onze vereniging te modernizeren/digitaliseren. De aanwezigen hebben ingeschreven via de website en kregen een inkomkaart die werd gescand bij binnenkomst aan de kerk. Alles verliep zeer vlot. Voor herhaling vatbaar. Nu begint de zoektocht naar een zanger/zangeres voor volgend jaar.
Manu
zaterdag 15 okt 2022
14/10/22 - Ledenbijeenkomst met barbecue en oude volksspelen: Onze mensen hebben zich goed geamuseerd met de oude volksspelen. Het was dringen om mee te spelen. De namiddag werd afgesloten met een barbecue, verzorgd door traiteur Hans. Iedereen was tevreden. Het doet toch goed dat zovele mensen zich hebben geamuseerd!
Manu
zaterdag 26 feb 2022
Juist een mosselsouper met 158 personen in ons trefpunt achter de rug. Nog eens goed om eindelijk terug te kunnen samenkomen.
Laat ons hopen dat we geen activiteiten meer moeten afzeggen.
Manu
vrijdag 03 dec 2021
Alle binnenactiviteiten zijn afgeschaft voor de maand december. Toch kunnen we nog sociaal contact onderhouden door onze buitenactiviteiten, namelijk wandelen, fietsen en padel.
Manu
dinsdag 02 nov 2021
Door de verhogingen van de corona-besmettingen heeft het overlegcomité strengere maatregelen beslist, namelijk terug mondmaskers en coronapas. Op ledenbijeenkomsten zullen wij voortaan enkele voorzorgsmaatregelen nemen opdat iedereen zich veilig voelt op de bijeenkomst zelf.
Maatregelen:
- Temperatuurcontrole
- Covid Safe Ticket (CST) of coronapas.
Hopelijk kunnen wij hierdoor besmettingen voorkomen.
Manu
maandag 11 okt 2021
De ledenbijeenkomsten verlopen erg vlot. Iedereen houdt zich aan de corona-regels. Het wordt nu wel gemakkelijker zonder mondmasker. Maar het virus waart nog rond. Daarom blijven wij de CO2 meten. In de nabije toekomst voegen wij daar zelfs nog temperatuurcontrole aan toe. Alles om mogelijke besmettingen te vermijden.
Terug naar de inhoud