Meningen - OKRA - SKW-Centrum

Okra
St-Katelijne-Waver Centrum
Ga naar de inhoud

Meningen

9
reviews

Manu
02 nov 2021
Door de verhogingen van de corona-besmettingen heeft het overlegcomité strengere maatregelen beslist, namelijk terug mondmaskers en coronapas. Op ledenbijeenkomsten zullen wij voortaan enkele voorzorgsmaatregelen nemen opdat iedereen zich veilig voelt op de bijeenkomst zelf.
Maatregelen:
- Temperatuurcontrole
- Covid Safe Ticket (CST) of coronapas.
Hopelijk kunnen wij hierdoor besmettingen voorkomen.
Manu
11 okt 2021
De ledenbijeenkomsten verlopen erg vlot. Iedereen houdt zich aan de corona-regels. Het wordt nu wel gemakkelijker zonder mondmasker. Maar het virus waart nog rond. Daarom blijven wij de CO2 meten. In de nabije toekomst voegen wij daar zelfs nog temperatuurcontrole aan toe. Alles om mogelijke besmettingen te vermijden.
Manu
22 aug 2021
De versoepelingen die het overlegcomité vrijdag jongstleden beslist hebben, laten ons toe onze ledenactiviteiten terug op te starten. Wel blijven wij voorzichtig met de luchtcirculatie en gebruiken ons mondmasker nog bij verplaatsingen binnen. Maar elkaar terug zien, maakt alles goed!
Manu
18 mei 2021
Alle binnenruimten moeten voortaan goed geventileerd worden. Gaat onze parochiezaal-uitbater hiervoor zorgen? Hopelijk wel. Zoniet, dan zijn wij nog een eind verwijderd om terug binnenactiviteiten op te starten.
Voorlopig hebben wij nu besloten om de binnenactiviteiten slechts ten vroegste vanaf september terug op te starten.
Manu
19 apr 2021
Oef. Eindelijk terug buitensporten mogelijk vanaf 8 mei. We wachten nog even met de dagfietstochten. Ook de binnensportactiviteiten moeten nog even wachten.
Ondertussen hebben we besloten om geen binnenactiviteiten te organiseren in de maanden mei en juni, ook als zou het mogen. We moeten vooral aan onze veiligheid denken!
Manu
25 maa 2021
Nu dachten we een activiteit opgestart te krijgen, namelijk padel op de buitenvelden vanaf april 2021. Maar nu blijkt dat we nog slechts met 4 personen mogen samenkomen buiten. Dus weer naar af. Maar niet getreurd. Ze zeggen toch dat er zicht is op het einde van de tunnel!
Manu
18 maa 2021
Vaccinatie: Vandaag spuitje gekregen in de Nekkerhal. Het deed deugd om de voortreffelijke logistiek te zien. Zeer goede begeleiding. Iedereen vriendelijk. Dat bestaat dus nog steeds!
Manu
14 maa 2021
Het ziet er niet goed uit met het virus. De besmettingen alsook de ziekenhuisopnames stijgen. Hopelijk blijven de vooropgestelde versoepelingen behouden. Duimen maar!
Manu
14 maa 2021
We denken er aan om na onze stop op 27/10/2020 de buitensporten terug op te starten vanaf mei. Namelijk op het ogenblik dat de horeca terug opengaat.
Padel start reeds terug op vanaf april. Dit is mogelijk omdat het aantal deelnemers per veld beperkt is tot maximum 4 personen.
Binnensporten: Nog geen idee. Hopelijk mag dit terug vanaf mei?
Website gemaakt door Manu Saels
Tekening bovenaan : Sint-Catharinakerk
Pentekening van de hand van Herman Schouwaerts
Terug naar de inhoud