Page 18 - Okra magazine oktober 2021
P. 18

OKRA-MAGAZINE OKTOBER 2021
     AAN TAFEL



               Hartig en zoet gebak











                                  Teksten en receptuur JULIE VAN DEN DRIESSCHEN //  Foto’s ROOS MESTDAGH




















               Tip: Dit gerecht maak ik meestal voor
               speciale gelegenheden omdat het
               mooi presenteert. Ideaal bijgerecht:
               gebakken patatjes met knoflook en
               rozemarijn uit de oven.



























               Met Julie bakt – hartig en zoet maak je zonder moeite de lekkerste taarten,
               cakes, koekjes, mousses en broodjes, maar ook hartige vis- of vleesgerechten.
               Een bakboek met alleen maar haalbare recepten die je maar al te graag opnieuw
               wil maken. Voor Julie Van den Driesschen is dit een boek over het herbeleven van
               herinneringen aan lekker eten, aan heerlijke smaken uit haar kindertijd en aan   Julie bakt- hartig en zoet,
               notities uit het receptenboekje van haar grootmoeder Marthe. Voor jou, OKRA-  Julie Van den Driesschen,
               lezer: een boek volgens de kunst van de eenvoudige patisserie, boordevol   Uitgeverij Manteau, 24.99 euro.
               smaak, en zonder stress in de keuken.                                    > Win een exemplaar zie pag. 54.


                                                            18
   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23